Modele iesle capre

În figurile 1-6 sunt destinné diferite tipuri de hrănitori pentru distribuirea fibroaselor. Se poate observa că barele sunt dispuse Sub diferite unghiuri pentru a Evita risipirea fânului. Caprele Introduction Capul printre Bare şi, din cauza coarnelor, nu îl pot trage Brusc după ce apucă o gură de fân. Iesle capre Astuce 1: are o lungime de 2 ml inaltime de 1 ml Latimer 50 cm culoare oarecare Rosu sau GRI sau la… Caprelor nu prea PE place să mănânce de PE Jos. Sunt niște animale destul de prétentițioase la hrană, nu Atât DIN Punct de l`al diversității, (pentru că ELE mănâncă DIN toate soiurile de ierburi) Cât DIN Punct de Al calității și al modului de servire. De exemplu, vor să mănânce de undeva de sus. Să se cațere sau să se întindă puțin după mâncare. Atunci Când le mai dădream crenguțe cu Frunze, le înfigeam prin gardul de sârmă. Iesle Metalica OI/capre Astuce iesle capre 3 Lungime 4 ML Latimer 50 CM inaltime 1 ML Latimer en 50 CM matériau:…

Lungimea hrănitorului se va dimensiona în funcţie grossit lui. Dacă este prea Mare, va constitui un empêchement la mutarea Într-un Alt spaţiu. Caprele ingeră grăunţele cu lăcomie CEEA ce le poate cauza probleme digestif. Compartimentarea frontului de furajare la 30-40 cm/animal prin Aplicarea unor brăţări metalice (inele DIN fier Beton) limitează consumul unor cantităţi mari de furaj concentrat de către caprele dominante. Cred ca Mergea si DIN 2 – 3 Stratificate de lemn. Bine nu IESE atat de bine. Instalatia de Muls conditioneaza rezultatele productive si de gestionare ALE crescatoriei si poate fi: liniara, in forma de pieptene; rotativa, en carusel. Un Alt modèle de hrănitor este cel Bazat romaine PE utilizarea unor stinghii sau Bare Care să împartă Frontul de furajare. La hrănire, caprele vor STA cu picioarele DIN faţă PE un Stativ, de Regula din lemn, asainissemént în faţa hrănitorului şi dispus la câţiva Centimetri de la pardoseală.

Premiile acordate au însumat 5900 Lei. Marele Premiu, de 200 de lei, l-a primit crescătorul de taurine Traian Moişan DIN Dorolea. Printre premianţi au mai fost: Dănilă Ionaşcă DIN Cuşma, ion Trişcă DIN Livezile, Florin Griga DIN Cuşma, Maria Moldovan DIN Valea Poienii, Ioan Dedean DIN Dorolea, Ioan Simionca DIN Livezile şi Paul Pop DIN Livezile. După ce apucă fânul, animalul nu poate trage repede Capul înapoi, deoarece se va lovi cu urechile şi coarnele de Bare, uitând să se răsucească, CEEA ce le creează o senzaţie neplăcută. În Naomi zile ELE se vor dezobişnui de a se trage înapoi şi vor STA cu Capul în intériul hrănitorului Atât timp Cât consumă furaj.

Share Post
No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better