Modele de martisoare cusute

Martisoare fait à la main crosetate si martisoare DIN piele naturala. Fiecare Martisor prezinta sistem de prindere (Brosa). Preturile sunt dupa cum urmeaza: – martisoare DIN piele (modèle d`orice): 3 Lei; – martisoare crosetate TRIFOI si floricele: 3 Lei; – martisoare trandafiri si palariute: 4 lei. Martisoare DIN lut modelator pictate cu diverse MODELE, sau dupa Chipul celor care urmeaza sa le primeasca – pret 5 lei Martisoarele Mele Costa 7 Lei bucata, sunt Prinse PE un carton Alb cu un modèle traditionnel PE margine, si puse intr-un plic. Mai am si Brose si bratari, la 10 lei. Martisoarele pot fi comandate aici. Materiale folosite: margele sticla, Ceramica, portelan, Metal, materiale textile! En traducere, Elven Quill AR insemna PANA elfeasca? – Martisor “Tinkerbell si ciupercuta” – 15 Ron (Zanita este DIN metal de culoare bronzului si este imbracata in hartie, iar ciupercuta, Floarea si Iarba sunt DIN hartie) – Martisor “Narcisa cu buburuza” – 5 Ron – Ghivece miniaturale (cu o Orhidee sau Cu trei Narcise) – 18 Ron – Brosa “O brandusa si Doi ghiocei” – 15 Ron – Brosa “Buchetel de ghiocei” – 15 Ron – Martisor “RAM cu Flori de corcodus” – 8 Ron – Martisoare cu Flori de nu-ma-UITA, de Liliac sau cu Flori de Mar – 7 Ron Martisoare DIN fetru, agrafe pentru fetite sau Brose pentru doam ne. Set baloane: 10 lei Flori, fluturi si Frunze: 3 Lei Ciuperca, umbrela, NOR, bufnite: 5 lei IMI place sa modelez Hartia: origami, Quilling sau tehnici de lucru. Martisoarele pe care le realizez sunt créer DIN hartie prin TEHNICA quilling sub forma de Brosa, iar Hartia este lacuita pentru a oferi protectie si rezistenta. Pretul lor este de 15 Lei Martisoarele Mele fluturas Costa 3 Lei simple, sau 4 lei cele cu AC de Brosa sau élastique PTR mana Felicitarile sunt de la 8 Lei in sus, in functie de complexitatea modelului. Comenzi aici.

Martisoarele sunt Tip Brosa la 7 lei si cu Bold la 5 lei. Pagina de Facebook este Bijuterii Cipriani. Martisoare fait à la main DIN Ceara, parfumate si colorate, 5 lei bucata, comenzi aici. Martisoare DIN fimo, dimensiune aproximativa 6 -8 cm, lacuite, pret 10 lei/bucata. Martisoare en cutiuta, figurine de pointe “Bufnite” quilling, lacuite. Pret 5 lei/Buc. Martisoare Brose DIN fimo – 5 lei/bucata, aici comenzi. Martisoare 3D realizate 99% DIN hartie si 1% DIN lipici pe baza de aracet. Fiecare Miniatura este rezistenta la umezeala datorita lacului protecteur Lucios. Fetitele Powerpuff si Hello Kitty, pret/Buc 8 Lei.

Scoala de Joaca a inceput anul acesta un proiect expérimental cu scopul de a deschide USA copiilor mai maricei si Tinerilor care vor sa invete un mestesug. Am facut parteneriat cu Atelierul lui Bogdan Care se afla in satul Piscu, Comuna Ciolpani si ne-am gandit sa pornim Proiectul cu martisoare. Bogdan Popa este Mester argintar si Aurar, printre putinii existenti en Roumanie, care este Dornic sa DEA mai departe DIN mestesugul lui. Martisoarele sunt facute DIN Argint in TEHNICA filigran si turnare in vid. Marimea unora, nu depaseste marimea unei Unghii. Trebuie sa stii ca banii stransi DIN vanzarea acestor martisoare vor DotA atelierul astfel incat sa putem Primi Cat mai multi copii. (Momentan nu avem decat o masuta 3 pensete si 2 clestisori-cu soin Lucrezia Bogdan deobicei – Vrem sa luam masute, si ustensile pentru minim 30 de copii care vor sa invete TEHNICA filigran si turnare in vid) Martisoarele se pot achizitiona facand comanda PE mesaj Privat PE Pagina Scolii de Joaca aici sau Atelierul lui Bogdan aici iar de PE Data de 26 Feb suntem invitati la TARGUL de Martisor de la Muzeul Taranului roman.

Share Post
No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better