Modele corabii

Nu sunt prea multe detalii cunoscute asupra celor doua caravele cu exceptia unor referinte facute de Columb in Jurnalul sau. Ensemble planuri pentru Amati Sovereign of the Seas, vas de Lupta cu 100 de tunuri. Era supranumit “Diavolul Auriu” fiind cea mai decorata Nava engleza. Goeleta Dominique a fost o Nava Care a luat parte la luptele razboiul dintre coloniile americane si Imperiul Britanic DIN 1812. Acest Razboi s-a purtat in mare parte PE Mare si Lupta dintre goeleta Dominique si Clipper-UL Decatur este foarte cunoscuta. A aparut la inceputul secolului 18 in Mediterana si a fost folosita fie ca vas de transport sau de escorta. Set de planuri Amati a corabiei franceze Saint Louis construita pentru a contracara marimea sporita a vaselor de Razboi engleze. PE Data de 12 octombrie, 1942 pour Columb, aflat in serviciu espagnol a infipt Steagul acestei tari PE o insula, parte a unei Lumi necunoscute pentru europa. Fantastica Aventura a la souche de datorita perseverentei unui de Spania Care Era convins ca Oceanul Atlantic nu este decat o Mare ingusta usor de Traversat in cateva zile. Epoca de Aura pirateriei-între bogăţii, boli şi mizerie un Pirat complet înarmat: o Imaginez înfricoşătoare Birema superbe detaliata, este un modèle statique Fidel al galerei grecesti de Tip Atenian. Aceasta Era cea mai avansata corabie a timpurilor EI fiind foarte rapida si avand berbecele de la Prora ucigator Cu a descoperit si Flota persana dans Batalia de la Salamis.

În mod évidente, corăbiile de l`erau nişte ambarcaţiuni produse Special pentru EI. De l`ambarcaţiuni, de l`erau utilizate tot felul, de l`această, de la cài, de la pàa. În zilele acelea, corăbiile se clasificau în funcţie de numărul catargelor, de tipul pânzelor şi, în cazul navelor de război, de numărul puţilor şi al tunurilor. Cele mai multe dintre corăbiile folosite în piraterie aveau Două sau trei catarge, Vele pătrate şi “Aurice” sau longitudinale. AM descoperit în scurtul nostru periplu o Lume lipsită de aureola romantică de mai târziu. Cu toate acestea, Istoria pirateriei şi a de l`a……………………….., chiar Dacă o ştim total diferită de Realitate, o vom perpèrée. Pentru că, nu-i aşa?, au şi miturile rolul Lor… Dacă se dovedea că Era vorba de o navă militară, et de l`abandonau urmărirea. În cazul unei corăbii comerciale se supini la vot atacarea EI. S. a. n.

de……………………………. Trăgeau doar o salvă de avertisment şi arborau Steagul cu Cap de mort, proferând apoi ameninţări, îndemnaţi şi de aburii alcoolului… Un vas MIC, folosit de-a lungul coastelor Suediei, Finlandei si Danemarcei DIN 1700. Corăbiile-de-l`——————————————————. În mijlocul mării, Observator de l`ONU scruta în permanenţă orizontul. DIN Vârful unui catarg de 30 de metri se poate vedea pana la 30 de kilomtri în toate direcţiile. Odată descoperită, viitoarea víctima Era urmărită de la distanţă şi cercetată cu ajutorul unei lunete, pentru a se stabili ce fel de corabie Era, Sub ce Drapel naviga şi destinaţia probabilă.

Share Post
No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better